Kvalifiserte bygningsarbeidere for Norge

CB Partner AS firma søker godt kvalifiserte bygningsarbeidere til et prosjekt i Norge, som kan litt av hvert som erfaren medarbeider. Jobben er både arbeid inne og ute med konstruksjoner: snekker, elektriker, rørlegger, maler, betongarbeider, dumpersjåfør, gravefører, taktekker eller ventilasjonsmontør.

Vi tilbyr deg konkurransedyktig lønn, verneutstyr og klær og muligheter for avansement. Vi bistår med alle dokumenter og informasjon for reiser inn i Norge. Vi tilbyr også gratis overnatting dersom du ikke har egen overnatting.


Kvalifikasjoner:

Som søker har du erfaring som bygningsarbeider

Engelsk eller norsktalende

Diplom eller CV med dokumentert erfaring


Hvis du er interessert, del gjerne din CV på cv@cbpartner.no eller for mer informasjon, gå gjennom vår nettside. Vi ser frem til å høre fra deg.


Byggebemanningsbyrå

Å finne den rette personen for en jobb, spesielt når du jobber i en krevende bransje som bygg, er et stort ansvar.

Trenger du ansatte til ditt prosjekt? Vi kan hjelpe deg med dette!

CB Partner, bemanningsbyrå Norge forsyner bygningsarbeidere med relevant erfaring fra ulike prosjekter i Norge. Vi løser ditt bemanningsbehov på en profesjonell måte gjennom hele kontraktsperioden. Det gir deg den forutsigbarheten du trenger.


Bemanningsbyrå Norge


Vi kan hjelpe deg med å nå dine kortsiktige og langsiktige mål, så bla gjennom vårt utvalg av bygningsarbeidere for å lære mer. For å be om et tilbud eller stille spørsmål, kontakt oss på 941 60 000 i dag!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bemanningsbyrå Harstad

Ser du etter bygningsarbeiderjobber i Norge?

Hvordan gå om å ansette for bygningsarbeidere