Lei inn kvalifiserte bygningsarbeidere i Norge

Byggenæringen er avhengig av arbeidere for å utføre et bredt spekter av jobber. Ettersom prosjektkravene endres, kan også behovet for ulike mengder og typer ansatte raskt endre seg. Dette er grunnen til at det kan være gunstig å jobbe med bygg- og anleggs bemanningsbyråer.


Ved å bruke byggebyråer kan du spare deg for tid og problemer, gi deg de beste talentene, fremskynde ansettelsesprosessen og bistå med intervjuer.


CB Partner Group finner tømrere, betongarbeider, dumper sjåfør, graveoperatører, rørlegger, elektriker, taktekker, ventilasjonsmontør og mange flere i henhold til dine behov. Vi er forpliktet til å levere best mulig service til alle de vi jobber med. Vi har hovedkontor i Tromsø, men leverer høyt kvalifisert arbeidskraft i hele Norge, og skaper fleksible og lønnsomme løsninger for våre kunder.


Bemanningsbyrå

HØYKVALIFISERT KOMPLETTE ARBEIDERE

Vår visjon er å levere kvalifisert arbeidskraft til industrisektoren, og til bygg- og anleggsbransjen i hele landet. Vi har som mål å være en foretrukket partner innenfor vår bransje, med fleksible, moderne og lønnsomme løsninger.


DIN PARTNER - FRA START TIL SLUT

Vi har meget lang erfaring fra både byggebransjen, og rekruttering og utleie. Dette gjør oss også til en kompetent sparringspartner med fokus på både fleksible og effektive løsninger, og tett oppfølging før, under og etter oppdrag.


ENKEL, FORUTSIGBART, SIKKER OG EFFEKTIV

Våre ansatte har lang erfaring fra bransjen, og sterke rutiner sikrer våre kunders behov. Vi garanterer forutsigbarhet i forhold til pris og fakturering, og har naturligvis stort fokus på både språk og HMS på alle arbeidsplasser.


EN LANDSDEKKEN PARTNER

CB Partner har i dag kontorer fra Oslo i sør til Alta i nord. Dette sikrer oss en rask responstid uansett oppdrag. Samtidig gir det oss muligheten til å bygge optimale arbeidslag og sikre tett og god oppfølging i forhold til kvalitet og produktivitet.


Ta kontakt med Bemanningsbyrå Norge for å bistå med ditt byggerekrutteringbehov.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bemanningsbyrå Harstad

Ser du etter bygningsarbeiderjobber i Norge?

Hvordan gå om å ansette for bygningsarbeidere