Hvorfor bruker byggefirmaer bemanningsbyra?

I byggebransjen kan mangel på dyktige arbeidere på jobbene dine drepe produktiviteten og til og med skade organisasjonens omdømme. Dessuten tar det tid å lete etter god hjelp, og den tiden innebærer penger. Dette gir entreprenørene begrensede valgmuligheter.


Hvorfor bør man bruke et bemanningsbyrå for å finne bygg- og anleggsarbeider?


Hos CB Partner Group får vi denne henvendelsen konsekvent, og vi tror vi har blitt mestere i å svare på den.

Dette er noen av de viktigste fordelene ved å involvere et byggbemanningsbyrå for byggeprosjektene dine:


Sparer deg tid - Sannheten er at det å finne kvalifiserte bygningsarbeidere som tømrere, elektrikere, snekkere for prosjektene dine tar massevis av tid. Det er all tid som tærer på budsjettet i ekstra tid, forsinkede prosjekter, manglende evne til å tilby fremtidige prosjekter og regulatoriske utgifter for å kartlegge CV, intervjuer og lære opp nye ansatte.


Sparer penger - Enhver entreprenør vil fortelle deg at en erfaren bygningsarbeider kan ha en betydelig effekt på arbeidsplassen. Når du har en vanskelig tid og trenger ekstra personell raskt, kan det være fristende å ansette noen med et sett med verktøy for å holde jobben i gang. Men som vi har sett på mange arrangementer, kan dette være risikabelt når ufaglærte arbeidere gjør mer arbeid på grunn av mangel på kvalitet, eller langsom produksjon. CB Partner har mange erfarne arbeidere, og kan vanligvis få dem til oppgaven din i løpet av flere dager.


Eliminerer risiko - I mange stater kan CB Partner sette begavede spesialister på økonomien vår, og eliminere risikoen for at entreprenører må betale ut ting som arbeidsledighet. Dette er også en hjelp for entreprenører, ettersom de enkelt kan sende dyktige arbeidere til prosjektene sine for en bestemt varighet, og sette dem fri når prosjektet har vært oppe i fart, eller er ferdig.


Bemanningsbyrå for Bygg

Hvis du er et byggefirma som trenger flere elektrikere, snekkere, rørleggere på dine prosjekter, ring CB Partner Group, eller besøk nettsiden vår for å se hvordan vi kan hjelpe.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bemanningsbyrå Harstad

Ser du etter bygningsarbeiderjobber i Norge?

Hvordan gå om å ansette for bygningsarbeidere