Byggearbeid

Uansett hvilken stilling du virkelig ønsker å fylle, er det et bemanningsbyrå som kan få det til. Vikarbyrå kan gi tilpasningsdyktig bemanning som vil fylle ut så lenge du vil – fra et par dager til et par måneder. Vikarbyråer sender deg korte representanter med valget om å bli en hverdagsansatt dersom forholdet lykkes.

Noen bemanningsbyråer gir arbeidere på høyt nivå, noen spesialiserer seg på visse ferdighetssett (som elektriker for byggearbeid), og noen konsentrerer seg om spesifikke bransjer. Uansett hva bemanningsbehovet ditt kan være, følgende er et par henvendelser du kan stille for å garantere at du rekrutterer det rette bemanningsfirmaet for organisasjonen din:

Er selskapet klar til å fylle stillingen jeg søker etter?

Siden mange selskaper praktiserer i dag, er det viktig å være klar over at selskapet du tenker på kan fylle stillingen du søker etter. Forutsatt at du søker etter en eksepsjonelt spesifikk arbeidstaker noen med rørleggerevner, viss spesialisert informasjon eller en viss innovativ erfaring, kan det for eksempel her og der være smartere å verve et selskap som bruker mye tid på å sette denne typen representanter. Spesifikke bedrifter her og der trekker inn flere dypt kvalifiserte arbeidere enn generell bemanningsbyrå.


Hva er etatenes lønnssats og fordelspakker?

Siden den ansatte formelt jobber for bemanningsbyrået, vil selskapet bestemme deres lønn og ytelsespakker. Sørg for at de tilbyr god kompensasjon og ordning for assistanse. Jo bedre kompensasjon de har, jo flere ansatte vil de tiltrekke seg.


Har byrået jobbet i min bransje tidligere?

Som en generell regel er det smartere å observere et byrå med erfaring med bemanningsorganisasjoner som din. Noen bemanningsbyråer representerer betydelig autoritet i spesifikke virksomheter, og disse byråene kan ha en overlegen forståelse av hva byrået ditt trenger i sine representanter enn et byrå med en bredere konsentrasjon.

"Det er ikke timene du legger frem energien din som teller; det er arbeidet du legger ned i timene."


Er det sant at de er mer sentrert rundt kvalitet eller mengde?

Noen bemanningsbyråer vil investere tid og krefter for å redusere mulighetene deres for å se den som den ideelle passformen. Andre vil kaste hver sertifisert CV din retning, i forventning om at en vil holde seg.

De fleste selskaper foretrekker kvalitet fremfor kvantitet uansett, avhengig av situasjonen som skal fylles – selv om noen foretrekker mange valg. Snakk med bemanningsbyråene du tenker på, og sørg for at beslutningssyklusen deres fungerer for organisasjonen din.


Kan de gi referanser?

Be om referanser – ideelt sett i din bransje – og sørg for at du ringer dem før du tar siste steg med å rekruttere et bemanningsbyrå. En ekstern mening fra noen som har jobbet med organisasjonen tidligere kan ha en betydelig effekt på dine rekrutteringsvalg.


Hvordan ville de kvalifisere kandidater?

Mange bemanningsbyråer vil teste sine kandidater for å finne ut hvilke evner de har. Sørg for at testene de bruker gir en nøye visning av tegning av planlagte arbeidere for evnene du leter etter.


Byggearbeid


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bemanningsbyrå Harstad

Ser du etter bygningsarbeiderjobber i Norge?

Hvordan gå om å ansette for bygningsarbeidere