Byggerekrutterer

Enten du ønsker å akselerere karrieren din eller samarbeide med en bransjeekspert for å ansette kvalitetspersoner, har vi organisering av kontakter og rekrutteringsferdigheter for å hjelpe deg med å lykkes.

Hvis du er bygningsarbeider, er det et hverdagsarbeid å lete etter din neste ekstraordinære åpne dør. Hvis du er som de fleste travle byggeeksperter, har du ikke tid til å lete på Internett og søke etter ledige stillinger siden du er for opptatt av å gjøre det du utmerker deg på.

CB Partner Group som en byggerekrutterer hjelper vi byggeprosjektarbeidere og byggematerialorganisasjoner med å finne, tiltrekke og sikre den beste arbeideren i bransjen. Vi har flere kontorer over hele Nord-Norge i Tromsø, Kirkenes og Harstad. Vi stiller med elektriker, rørlegger, snekker, betongarbeider, taktekker m.m.

Byggerekrutterer

Vårt hovedmål er å løfte forretningsresultater samtidig som vi oppgraderer individuelle liv. Anerkjenne og rekruttere talenter av høy verdi, og gi livsendrende muligheter til å trives, drive resultater og forstørre suksessen til alle involverte.

Tromsø ledige stillinger


CB Partner GroupVåre nøyaktige fabrikasjonsløsninger er skreddersydde for å møte dine spesielle behov. Din rekrutterer vil bli kjent med dine eksepsjonelle vanskelighetsutfordringer og mål og vil bruke deres veletablerte ekspertise til å finne talentet på høyt nivå som vil drive virksomheten din inn i fremtiden.

Vår oppmerksomhet er utelukkende rettet mot byggebransjen. Vi er helt viet til utmerket kundeservice med et individuelt preg.

Hvis organisasjonen din leter etter en anstendig ekstern kilde for å hjelpe deg med å finne en profesjonell ansatt i byggebransjen, ring oss eller send oss ​​en e-post i dag! Vi gleder oss til å møte deg!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bemanningsbyrå Harstad

Ser du etter bygningsarbeiderjobber i Norge?

Hvordan gå om å ansette for bygningsarbeidere