Bemanningsbyrå Norway

CB Partner er et bemanningsbyrå Norway, hjelper deg med å finne gode kandidater og gjør ansettelsesprosessen enklere for deg. Vi finner ansatte til din bedrift til korte og lange oppdrag.

Våre arbeidere er faglig forberedt og kan arkivere både evner og engasjement med sine kunnskapsgrener.

Enten du ønsker en ventilasjonsmontør, taktekker, elektriker, rørlegger, graverførere, dumpersjåfører, betongarbeidere eller til og med snekkere, matcher vi dine behov. Vi rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger. Ved å bruke oss til bemanning får du en fleksibel arbeidsstokk og kan tilpasse ressursene etter dine behov.

Bemanningsbyrå Norway

Vi garanterer topp kvalitet gjennom gode tidsplaner og organiserte beslutningsprosesser, klargjøring av nye medarbeidere samt kvalitetsbekreftelse og oppfølging gjennom hele oppgaveperioden.

Vi har høy kompetanse og lang engasjement i å ansette for å prosjektere styre- og andre byggebaserte stillinger.

Hos oss finner du kompetansen og verktøyene som trengs for å skape en optimal rekrutteringsprosess. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for alle parter, både kandidat og kunde.

CB Partner Group gir bedre jobbmuligheter i Norge for dyktige bygg-, anleggs- og industrifolk. Kontakt oss for å vite mer om alt arbeid. 93951804

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bemanningsbyrå Harstad

Ser du etter bygningsarbeiderjobber i Norge?

Hvordan gå om å ansette for bygningsarbeidere