Bemanningsbyrå Harstad

Ser du etter rekruttering og ansettelse av arbeidere innen bygg og anlegg? Vi kjenner markedet, og vet at det til tider kan være mangel på kvalifisert arbeidskraft innen bygg og anlegg.

CB Partner Group er et Bemanningsbyrå Harstad spesialisert på leveranser innen alle fagområder til byggebransjen. Vi kan levere alt fra snekkere, sveisere, elektrikere, kranførere, rørleggere mm.

Vi bryr oss virkelig om menneskene og ønsker å gi dem muligheter til å vokse og avansere i karrieren for å sikre våre kunders behov. Å identifisere folks styrker og kompetanse er en stor del av kulturen her, og å gi folk muligheten til å utvikle karrieren er en solid grunn til at vi har klart å beholde våre erfarne medarbeidere.

Vi har hovedkontor i Tromsø, men leverer høyt kvalifisert arbeidskraft over hele landet, og vi skal sørge for at du kommer først når det trengs ny kompetanse.

Vi hjelper deg med å finne ressursene som dekker dine behov. Gjennom en lang karriere har vi bistått med rekruttering og innleie av personell for små og store arbeidsgivere i byggebransjen. Vi kan fagområdet, og har et stort nettverk av kvalifiserte, kvalitetssikrede og tilgjengelige medarbeidere.

CB Partner har i dag kontorer fra Oslo i sør til Alta i nord. Rekruttering i bygg og anlegg trenger ikke å være dyrt eller ta lang tid. Med vår metodikk sikrer vi deg kandidatene effektivt. Dette sikrer oss en rask responstid uavhengig av oppdrag. Samtidig gir det oss evne til å bygge optimale arbeidslag og sikre tett og god oppfølging i forhold til kvalitet og produktivitet. Sjekk ut vår nettside for mer informasjon eller ring 47 45505049 eller 47 94160000!



Bemanningsbyrå Harstad


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Ser du etter bygningsarbeiderjobber i Norge?

Hvordan gå om å ansette for bygningsarbeidere